Kom uit je schuld(en)!

SchuldHulpMaatje in Veenendaal biedt gratis hulp aan mensen die te maken hebben met (dreigende) schulden. Voorkomen van schulden is natuurlijk het beste. Daarom mag je ook bij ons komen als je denkt dat je geldzorgen hebt, in de schulden gaat komen of als je maar een kleine schuld hebt.

Jou begeleiden doen wij op een eigentijdse wijze. Ons uitgangspunt is dat je iemand in moeilijkheden niet in de steek laat. Daarom willen wij naast jou staan als je geldzorgen of schulden hebt.

Bijna alle inwoners die bij ons hebben aangeklopt, geven aan dat ze veel eerder contact met ons hadden moeten opnemen! Dit had veel stress en slapeloze nachten kunnen besparen.

Samen kijken en leren we hoe je vrij kan komen van een (dreigende) schuld. Iedereen die hulp nodig heeft bij financiële problemen kan rekenen op de steun van onze Maatjes. Het maakt niet uit wat je geloof, ras, geaardheid of afkomst is.

Kom in actie en neem contact met ons op!

Hoe wij werken

Wil je weten hoe we werken? In dit artikel uit De Rijnpost lees je het verhaal van Frieda (niet haar echte naam) die door één van onze SchuldHulpMaatjes is geholpen.