Hoe dat in zijn werk gaat?

1. Kom in actie en neem contact op!

De eerste stap moet je zelf zetten. Dus heb jij geldvragen, geldzorgen of problemen met schulden? Vul het aanmeldformulier in en leg je situatie uit.

2. Een coördinator neemt contact met jou op

Jullie maken kennis en bespreken de situatie. Zo kan de coördinator ervoor zorgen dat jij de begeleiding of hulp krijgt die jij verdient.

3. Je krijgt het SchuldHulpMaatje dat écht bij jou past

Na het gesprek met de coördinator krijg jij een Maatje toegewezen die passend is voor jou en je helpt met jouw situatie. Jullie maken samen een afspraak om elkaar te ontmoeten. Samen sta je sterk!

4. Samen aan de slag

Met je SchuldHulpMaatje ga je samen aan de slag. Jullie maken een geldplan op maat. Zo kun jij aan je schulden of geldvragen werken samen met een getraind Maatje.

Wie gaan mij helpen?

Neem contact met ons op en dan maken we een afspraak voor een kennismaking bij jou thuis. We kunnen je helpen bij het krijgen van overzicht over je geldzaken, bij budgetteren of bij (dreigende) schulden. Indien nodig begeleiden we je richting schuldhulpverlening, het Budgetloket in Veenendaal.

Eén van onze coördinatoren komt graag bij je langs. Je kunt onze coördinatoren bereiken door het aanmeldformulier op deze website in te vullen.

Je kunt ook mailen naar info@shm-veenendaal.nl of bellen met
06 1855 5808.